De weldaad van Aromatherapie

Aromatherapie

Als ‘Mother earth keeper’ en groot fan van Moeder Natuur is mijn mening en visie betreft vaccinaties en chemische pijnstilling zeer uitgesproken. Ik zie het als een missie om de jonge zwangere vrouwen van tegenwoordig over de mogelijke gevaren op de hoogte te brengen betreft de synthetische bestandsdelen in pijnbestrijding en vaccinaties. Vooral een mogelijk risico met de ‘nieuwetijdskindjes’ groeiend in hun buik die nu eenmaal hyper, hyper sensitief zijn. Een alternatief voor rust en ontspanning kan Aromatherapie zijn. Een therapie zo oud als de weg naar Rome.

Pure essentiële oliën die direct uit de Natuur komen van Moeder Aarde. Rond 800 – 150 V. CHR. gebruikte Griekse geneesheren de aromatische planten al op medicinale wijze in de veronderstelling dat dit goddelijke giften waren. Is dat nu anders? Hippocrates ontsmette zo’n 430 V CHR. de stad Athene met behulp van aromatische oliën om de pest te bestrijden. En de oude romeinen gebruikten aromatische oliën als geurstof voor hun baden, woningen en hun lichaam. In deze tijd waarbij het plastic ons leven en het milieu verstikt, het gif in onze eerste levensbehoeften de boventoon voert, is het wellicht tijd om terug te gaan naar Moeder Natuur!

Onderstaand enige voordelen die deze natuurlijke oliën aan je kunnen bieden. Niet alleen tijdens de zwangerschap, de bevalling en kraamtijd maar tijdens je hele leven voor je hele gezin.

Geest

ontspannend |spanning en nervositeit verdampen ! stress vermindert | positieve gevoelens nemen toe

Immuunsysteem

Ondersteund een gezond immuunsysteem | bescherming tegen milieubedreigingen en seizoensgebonden aandoeningen

Fysieke activiteit

Ondersteund spieren en gewrichten, energie en uithoudingsvermogen

Interne lichamelijke processen

Handhaving van een gezonde bloedsomloop | ondersteuning gezonde ademhalingsfuncties | bevorderdering gezonde spijsvertering en stofwisseling

Lichaam

Verbetering huidoppervlak |Zuivering lichaamssystemen | verzachting huidirritaties

Tijdens de begeleiding of in trainingen zal ik op verzoek informatie vertrekken over Aromatherapie.