Tarieven

Het professionele ‘Doula’-schap zie ik als een kroon op mijn leven. Het is een bijzonder grote eer om getuige te mogen zijn van het pad naar de geboorte van je kindje. De geboorte van een gezin. De geboorte van een moeder. De geboorte van een vader. Nieuw leven!

Elke zwangerschap met de daar bijhorende behoeften van de ouders zijn uniek en altijd anders. Wat is nodig op welk moment? Dat is aan jou. Mijn ondersteuning is altijd oprecht,  warm en liefdevol. 
Ik hoop je te begroeten.

Begeleiding tijdens de zwangerschap

Begeleiding vanaf het eerste contact tot en met het 3e gesprek zoals omschreven in de kop ‘De rol van de Doula thuis. Ik ben niet fysiek aanwezig bij de bevalling.

  • Kennismakingsgesprek
  • Drie vervolggesprekken tijdens je zwangerschap (ca. 1 1/2 uur)
  • Begeleiding bij het schrijven van een geboorteplan
  • Tijdens de hele periode ben ik beschikvaar via email, telefoon of WhatsApp
  • Een kraambezoek met beschuit met muisje en een fijne terugblik op de geboorte
  • Een korte astrologische duiding van jullie kindje

Liefdevolle begeleiding bij je zwangerschap                                    € 350,–

Privé-cursus ‘RELAXED-Bevallen’

  •  3 sessies van 2 1/2 uur                                                               €  455,–                       (zie tevens onder het kopje ‘Cursus  RELAXED-Bevallen’ voor meer informatie)

 

PostPartum ondersteuning

Warme ondersteuning in dienstbaarheid van een liefdevolle hoedster ter bevordering van je herstel en goede hechting met je baby. Gun je die liefdevolle aandacht in die zeer intensieve tijd. (zie ook onder het kopje ‘begeleiding’.

PostPartum Doula                                                                     Prijs in overleg 

Flexibele ondersteuning

Mocht je geen doula nodig hebben maar wel behoefte aan een luisterend oor met wat ondersteuning op fysiek of emotioneel gebied tijdens je zwangerschap op weg naar de bevalling? 

Een ondersteunende ontmoeting van ca. 1 uur bedraagt  €  60,00

Prijzen zijn inclusief BTW

Het bereik van deze website vol met doula liefde is onbegrensd als ook de liefde in mijn hart. Maar mijn fysieke doula diensten helaas niet. Ik woon in de Randstad. In een straal van ongeveer 30 kilometer rond Schiphol, dat is mijn werkgebied als doula. 

En gelukkig zijn er over het land heel veel lieve sisterhooddoula’s. Klik hier voor de map. Elke doula bezit een groot hart vol liefde en dienstbaarheid.