Nieuwe generatie: Pluto in Waterman

Planeet Pluto, de kleinste maar meest transformerende planeet van ons zonnestelsel, is een generatie planeet. Alle kindjes die na zondag 21 januari 2024 01:56 uur tot 9 maart 2043 het levenslicht gaan zien, behoren tot de nieuwe generatie Pluto in Waterman. Een uiterst bijzonder tijd, niet alleen voor deze baby’s maar voor iedereen. Want elk mens krijgt in zijn horoscoop deze nieuwe stand. Voor de baby’s die net voor deze periode zijn geboren met Pluto in Steenbok in hun horoscoop, geldt tevens onderstaande tekst. De invloed van deze bijzondere stand zal tijdens het levenspad slechts een vleug anders zijn.

Pluto transformeert van rups (Steenbok) naar de vlinder (Waterman).Elke Pluto generatie heeft een unieke missie in de wereld. Deze nieuwe Pluto in Waterman generatie viert het leven glorieus in vrede, vrijheid, broederschap en vooral in liefde, met en voor elkaar en alles wat leeft!

Een grove schets van deze nieuwe generatie voor de komende negentien jaar:

 • Voor het eerst in de geschiedenis ziet deze generatie de wereld als een geheel. Net zoals de vlinder doet. En als de wereld als één geheel wordt gezien, een wereld waarin iedereen gelijk is, kent deze generatie geen oorlog, geen wapens, geen strijd., geen dwang, geen veroordelingen, geen angst, geen moeten of verplichtingen etc. Vrijheid, gelijkheid en broederschap staan hoog in hun vaandel. Door de geestverwantschap, zal de armoede snel de wereld uit zijn geholpen want iedereen doet mee.
 • Een Pluto in Waterman kind deelt, zal niet gauw de baas spelen en als er toch ruzie of onenigheid ontstaat, dan draagt hij altijd bij aan een vredige oplossing. Dat vraagt de nieuwe tijdsgeest van ‘ik naar wij’.
 • Diezelfde tijdsgeest brengt het kind en ieder ander terug naar de oorspronkelijkheid, terug naar de puurheid, terug naar de Natuur.
 • Een magische tijd breekt aan van alleen doen wat je leuk vindt en doen waar je goed in bent. (Geldt niet alleen voor deze kindjes, maar voor iedereen!)
 • Vanzelfsprekend passen deze Nieuwe Tijd vlinderkindjes niet in de huidige bestaande schoolsystemen. De onderwijssystemen dienen drastisch te veranderen naar een vorm om vooral de talenten, gaven en creativiteit in het kind te ontwikkelen. Tenslotte is vrijheid en creativiteit hun credo.
 • Ambachten en gilden zullen opnieuw in het licht komen te staan.
 • Het is de generatie van de donutwereld. Tweede, derde levens voor spullen? Waarom niet?  Delen, lenen en ruilen van producten, puur om moeder aarde te beschermen. Nog meer kringloopwinkels schieten als paddestoelen uit de grond.
 • De Pluto in Waterman kinderen zijn innovatief, grensverleggend, communicatief sterk, denken out of the box en hebben grote idealen. Hun allergie is een eenheidsworst!
 • Met de uiterst flexibele geest en de sterke intuïtie in de buik worden antwoorden gevonden op de moeilijkste vraagstukken. Zoals bijvoorbeeld oplossingen voor het zuiveren van alles wat ooit als zogenaamde ‘energie’ opwekking diende op het land en in de zee. De onnozele zeewindparken en de parken op het land, de miljoenen zonnepanelen en andere afzichtelijke acties uit de donkere Deep State tijd, zullen gifvrij opgeruimd worden en tot het verleden gaan horen. Tenslotte zal een vrije energie beschikbaar zijn. Het natuurlijke leven in zee,  op het land en in de lucht, zal in ere hersteld worden.
 • In hart en nieren zijn deze kleurrijke Vlinderkindjes earthkeepers. Grote eerbied voor alles wat leeft op aarde, in de zee en in de lucht. Veel kinderen zullen een vegetarisch menu appreciëren wegens hun grote liefde voor dieren.
 • Gezondheid is sowieso hun ding. Veel beweging, minder eten en de drie RRR’n van rust, reinheid en regelmaat zijn heilig. Obesitas zal uit het beeld verdwijnen.
 • Het is een gifvrije generatie. Geen medicijnen in hun lijf en vooral gifvrij voedsel. In elke cel en vezel gezondheid. Eigen tuintjes met groenten en fruit behoort tot de mogelijkheid.
 • Met het gevoel van broederschap, is wonen in een commune niet alleen leuk en gezellig, iedereen helpt elkaar ook. Voorwaarde is wel het hebben van een eigen ruimte. Iedereen moet tenslotte zijn gang kunnen gaan. Jong en oud kunnen bij elkaar gaan wonen.
 • Nieuwe technologieën, nieuwe uitvindingen, nieuwe beroepen, wat kan er niet met deze Pluto in Waterman generatie? Astrologie wordt hot! Het beroep astronaut, zowel voor jongens als voor meisjes, zal straks booming business zijn. Dat heb je met die prachtige kleurrijke vlinders. De lucht is hun domein.

 

Het moge duidelijk zijn dat deze generatie de Nieuwe Gouden Aarde vertegenwoordigt. Het vrede- en vrijheidslievende Aquariustijdperk! Bovenstaande is slechts een schets van deze generatie, elk kind zal zich op een unieke manier ontwikkelen door zijn unieke planeetstanden, zijn unieke ouders, zijn unieke omgeving en een unieke familiehistorie in zijn DNA. Bijzonder toch? Eenheid in verscheidenheid.

Voor deze generatie is het wel uiterst belangrijk om zuiver en relaxed te groeien in mama’s buik, om vervolgens zuiver en relaxed op aarde te landen en stapsgewijs op te groeien in een zuiver, relaxed en supergezond leven.

Praktijk Birhtdouladebby verstaat deze nieuwe generatie als geen ander! Warm welkom om deze prachtige nieuwe generatie een gezonde start te geven.

 • Relaxed bevallen
 • Relaxed kramen
 • Relaxed babymassage
 • En vanaf voorjaar 2024, verse biologische babymaaltijden om per portie in te vriezen.

 

Warm welkom generatie Pluto in Waterman!