Zwangerschap DKT-vaccin

Zwangerschap DKT-vaccin

Je weet dat roken, alcohol, en zelfs schimmelkaas tijdens de zwangerschap niet aan te bevelen is. Maar het RIVM programma stimuleert de zwangere wel zich in het begin van de zwangerschap rond de 22ste week te laten injecteren met een aluminium bevattend DKT-vaccin. Dit staat haaks op de wijsheid van Moeder Natuur. Er is geen enkel bewijs dat vaccineren van zwangere vrouwen veilig is voor jou én voor de foetus. Het is ook niet bekend hoe groot het risico is op ‘ongewenste neveneffecten’ op lange termijn voor de kinderen van moeders die tijdens de zwangerschap zijn gevaccineerd.

Vanaf de eerste celdelingen ontwikkelt de foetus tot een mensje. In de baarmoeder worden de eerste bouwstenen neergezet voor de rest van zijn leven inclusief een krachtig natuurlijk immuunsysteem uit Liefde geschonken door zijn mama en door Moeder Natuur. In feite start het doorgeefluik van een dosis gezondheid al ver voor de zwangerschap. Hoe gezonder de leefstijl van de ouders, hoe gezonder het leven van de foetus in de baarmoeder. Een onaf kindje in een eigen unieke groei dat nog uiterst kwetsbaar is. Visualiseer dat zuivere beeld en voel wat dat met je doet. In die pure natuur hoort toch geen injectienaald met iets onnatuurlijks.

Onderstaand artikel kwam ik op internet tegen. Bron onbekend. Graag deel ik deze informatie met je om afwegingen te maken en niet klakkeloos meteen de prik te gaan halen.

Vanaf 2019 krijgt een moeder bij 22 weken zwangerschap een oproep om zich in te laten enten met het kinkhoestvaccin.  Omdat de meeste zwangere dames volledig vertrouwen op het medische establishment, gaan zij deze prik halen met het uitgangspunt in hun hoofd dat deze prikken langdurig getest zijn en dus veilig. Deze zwangere vrouwen krijgen de DTK prik (Difterie, Kinkhoest, Tetanus,)Een losse kinkhoest vaccinatie bestaat niet.

In de vaccinatie zitten veel fragmenten van al deze pathogenen in die prikken.

Deze pathogenen worden tezamen met een adjuvans geïnjecteerd. De meest gebruikte hulpstof in vaccins is aluminiumhydroxide. Aluminium is een neurotoxische stof. Neurotoxisch betekent: schadelijk voor de hersenen. Een adjuvans is bedoeld om een heftige reactie in jouw immuunsysteem op te roepen, bedoeld om de aanmaak van antilichamen te stimuleren. Negatieve bijwerkingen kunnen direct of pas na lange tijd duidelijk worden.

Maar, zo verzekerd men de twijfelaars, is het maar heel weinig en zal het niet de placenta passeren, aldus het RIVM. Het is volgens hen onmogelijk dat er stoffen van injecties naar het ongeboren kindje gaan. Wellicht dat deze wetenschappers eens kunnen kijken bij baby’s van heroïneverslaafde moeders, en dat de ontwenningsverschijnselen van de baby weldegelijk afkomstig zijn van de injecties die de moeder heeft gebruikt. De baby heeft geen schijn van kans.

Ik ben even op onderzoek uitgegaan en heb een vaccin laten testen op metalen. Steeds meer wordt door wetenschappelijk onderzoek bevestigd dat aluminium een neurotoxisch gif is, dat zich stapelt in het lichaam. Overigens klopt de hoeveelheid aluminium uit dit onderzoek, gelijk aan de hoeveelheid dat op de bijsluiter staat vermeld.

Voorts wil ik het onderscheid maken tussen koken met aluminium pannen en het injecteren van (nano-deeltjes) aluminium. Bij inname via de mond wordt aluminium nauwelijks door je lichaam opgenomen en verlaat het je lichaam via de ontlasting. Aluminium injecteren is een totaal ander verhaal. Aluminium mag dan een ‘natuurlijke’ substantie zijn die in de aardkorst wordt aangetroffen, maar het heeft geen enkele biologische functie in een levend organisme en vormt een gevaar voor alle levende wezens, inclusief mensen. In zijn ‘gezuiverde’ onnatuurlijke staat is Aluminium een neurotoxine/zenuwgif.

Het is bekend dat aluminium de placenta wel passeert en zich ophoopt in de foetus. Talrijke studies leveren bewijs dat aluminium een ​​nadelige invloed heeft op belangrijke biologische functies en kan bijdragen aan neurodegeneratieve en auto-immuunziekten. Daarnaast lopen (ongeboren) kinderen een veel groter risico op permanente schade door de aluminium adjuvanti vanwege de combinatie van snelle groei, een onvolledige bloed-hersenbarrière en een beperkt vermogen om gifstoffen te elimineren. Zie: https://tinyurl.com/yz7k5pbu

Professor Chris Exley, die expert is op het gebied van aluminium toxicologie bij mensen, trof in de hersenen van patiënten met autisme de hoogste niveaus aluminium aan, die ooit zijn geregistreerd!

Hij concludeerde zelfs in een studie in 2020 dat er bij mensen geen Alzheimer zou zijn als er geen aluminium in het hersenweefsel zou zitten: “Geen aluminium, geen Alzheimer. ” Zie: https://tinyurl.com/s7lb4bs

Exley en andere onafhankelijke toxicologen en academici leggen in talloze studies de link tussen aluminium in vaccins en autisme en talloze andere auto-immuun afwijkingen zoals reuma, chronisch vermoeidheid syndroom, ALS etc. Zie: https://tinyurl.com/ygx3nfsv

De afgelopen jaren hebben wetenschappelijke studies onomstotelijk bewezen dat aluminium in vaccins neurologische, hersen- en immuunschade veroorzaken en de placenta passeert tijdens de kritieke fase van hersenontwikeling bij je kind. Deze vaccins zijn overigens niet getest bij kinderen onder de 4 jaar, laat staan tijdens de zwangerschapsfase. Zie: https://ibb.co/Mg6pNPn

Volgens de bijsluiter moet je extra voorzichtig zijn met Boostrix, als u of uw kind na toediening van het vaccin problemen veroorzaakte. Als er een hoge koorts ontstaat, flauwvallen, stuipen, aanhoudend huilen etc. Hoe kun je dit weten? Het is het eerste vaccin dat via jouw, naar de placenta, naar je 22 weken oude foetus gaat?

Ga je er constant een echo bijhouden of het allemaal wel goed gaat? Ga je de placenta in een laboratorium laten onderzoeken op stoffen uit het vaccin, die zich hebben opgestapeld? Ga je de foetus buitenbaarmoederlijk controleren op de effecten van dit vaccin? Nee, natuurlijk niet! Dus ben je aan de goden overgeleverd, en is het Russisch roulette wat je met zo’n klein kwetsbaar ongeboren babietje in je buik aanricht.

Mocht je kind toch wat overkomen na de toegediende vaccinatie in de moeder kan ik je twee dingen zeggen.

1: Er zal bij neurologische en fysieke aandoeningen nooit, maar dan ook nooit de link met de vaccinatie gelegd worden. Ook tijdens een eventuele spontane abortus zal dit niet gebeuren.

2: Je kan de farmaceutische industrie aanklagen wat je wilt, maar ook dat gaat niet werken. Vaccinfabrikanten zijn beschermd tegen alle rechtszaken over productaansprakelijkheid. Vaccinfabrikanten worden dus NIET gestimuleerd om een VEILIG produkt te leveren.

Wat het ene kind kan verdragen, kan voor het andere kind beschadigend, ziekmakend en dodelijk zijn. Als je dan toch Russisch roulette wilt spelen met je gezonde baby, en wil je het risico lopen om het immuunsysteem van je babietje te vernietigen, dan weet je nu de eventuele gevolgen en risico’s. En erkenning zul je nooit krijgen, want het heeft zich allemaal onzichtbaar in jouw mooie buikje afgespeeld.

Mocht je vragen hebben over vaccinaties bel dan het RIVM. Zij gooien ook steeds de brief op je deurmat met de oproep om je te laten vaccineren. Kritische vragen over veiligheidsstudies, aansprakelijkheid, wetenschappelijke rapporten en placebo onderzoeken zullen ze je doen laten doorverwijzen naar de desbetreffende vaccinfabrikant. En bij de vaccinfabrikant zal het angstvallig stil blijven.

Ik wil je deze lijdensweg besparen, maar wil je toch graag van het kastje naar de muur gestuurd worden, bel dan het RIVM: (030) 274 91 11

Ben je bereid om de andere kant van de medaille te zien, bekijk dan deze doktoren die verklaren dat vaccinaties ‘niet’ veilig en effectief zijn: