Nog meer diensten ….

  • Astrologische duiding van je kindje
  • Persoonlijk advies in de weldaad van aromatherapie tijdens zwangerschap, bevalling, kraamtijd en daarna. 
  • Gedegen en eerlijke informatie over vaccins, chemische pijnstilling e.d. middels lezingen en trainingen.
  • Informatie over het ‘Nieuwe Tijdkindje’ dat nu in je baarmoeder groeit of onlangs geboren is.

Astrologische duiding van jullie kindje

Geen enkele baby komt als een onbeschreven blad op aarde. Een complete voorgeschiedenis van persoonlijk karma neemt het kindje in zijn rugzak als bagage mee. Met de eerste ademteug van uit de veilige baarmoeder van het nieuwe wereldwondertje, klikt de kosmos een briljante foto. Een foto van de huidige planeetstanden wat een unieke horoscoop weergeeft voor zijn/haar komende leven.  Een unieke horoscoop jazeker, want geen enkele baby komt met dezelfde eigenschappen, talenten en gaven op aarde.  Hoe bijzonder is dat? Telkens weer een uniek en autonoom mensje. De horoscoop vertelt patronen om te ontwikkelen of om te voltooien. Bepaalde beloften te vervullen en om zaden te zaaien voor toekomstige ervaringen. Zo klein als ze zijn, bewuste wezentjes vol wijsheid.

Een pasgeboren kind heeft nog geen identiteit. Het kind leeft in een droomwereld van het eeuwige nu. De  verzorgers van het kindje zijn superbelangrijk. Het zijn de spiegels. Want feit is, hoe rustiger de ouders (verzorgers), hoe rustiger het kindje. Bij een maand op drie ontdekt het kindje zijn handjes, zijn buik en andere lichaamsdelen. Tijdens het eerste jaar is het kind volledig een met zijn omgeving. Na het 1e jaar begint het kindje het ego te ontwikkelen en merkt dan dat de wereld niet zo rooskleurig is als het steeds vanuit de liefdevolle eenheid beleefde. Als baby kom je op de aarde en je hebt een lichaam.

Een horoscoop is altijd eerlijk. ‘What you see is what you get’.  Geen hocuspocus, geen glazen bol neen, de astrologie is de klok die laat zien dat voor elk moment een eigen tijd is.

Kinderastrologie is een psychologische symbolentaal. Het geeft inzicht op de ontwikkeling en de psychische groeiprocessen van het kind. Bij opvoedkundige problemen van het kind kan de horoscoop een serieuze nauwlettende analyse tonen en in de problematiek duidelijke adviezen geven. Een astrologische duiding kan zicht geven op het ontwikkelingspotentieel van het kind, hulp- en begeleiding voor persoonlijke groeiprocessen en psychische processen. De duiding geeft heldere inzichten in problemen en uitdagingen, tussen kinderen en ouders en hun gezamenlijke processen.

In de astrologische Symbolonkaarten is dit de afbeelding van het sensitieve waterteken Kreeft. De Kreeft is verbonden met de Maan in al haar prachtige verschijningen. De gevoelige moederlijke Maan vol liefde, vrouwelijkheid en vruchtbaarheid.

Aromatherapie

Als ‘Mother earth keeper’ en dus groot fan van Moeder Natuur is mijn mening en visie betreft vaccinaties en chemische pijnstilling zeer uitgesproken. Ik zie het als een missie om de jonge zwangere vrouwen van nu van de gevaren op de hoogte te brengen van de synthetische bestandsdelen in pijnbestrijding en vaccinaties, vooral met de ‘Nieuwetijd kindjes’ groeiend in hun buik die hyper, hyper sensitief zijn.

Een alternatief is Aromatherapie. Een therapie zo oud als de weg naar Rome. Pure essentiële oliën komen direct uit de Natuur en dus direct van Moeder Aarde. Rond 800 – 150 V. CHR. gebruikte Griekse geneesheren de aromatische planten op medicinale wijze in de veronderstelling dat ze goddelijke giften waren. Is dat nu anders? Hippocrates ontsmette zo’n 430 V CHR. de stad Athene met behulp van aromatische oliën om de pest te bestrijden. En de oude Romeinen gebruikten aromatische oliën als geurstof voor hun baden, woningen en hun lichaam. In deze tijd, waarbij het plastic ons leven en het milieu verstikt, het gif in onze eerste levensbehoeften de boventoon voert, is het wellicht tijd om terug te keren naar Moeder Natuur! 

Hierbij enige voordelen die deze natuurlijke oliën bieden. Weldadige voordelen niet alleen tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd maar tijdens je hele leven voor je hele gezin.

Geest

Ontspannend | spanning en nervositeit verdampen ! stress vermindert | positieve gevoelens nemen toe

Immuunsysteem

Ondersteund een gezond immuunsysteem | bescherming tegen milieubedreigingen en seizoensgebonden aandoeningen

Fysieke activiteit

Ondersteund spieren en gewrichten, energie en uithoudingsvermogen

Interne lichamelijke processen

Handhaaft gezonde bloedsomloop | ondersteunt gezonde ademhalingsfuncties | bevordert gezonde spijsvertering en stofwisseling

Lichaam

Verbetert huidoppervlak |Zuivert lichaamssystemen | verzacht huidirritaties

Tijdens de begeleiding of in trainingen zal ik op verzoek informatie verstrekken over Aromatherapie.

Gedegen en eerlijke informatie over vaccins, chemische pijnstilling e.d.

Dat is de andere kant van de medaille. Kennis is weten. Als je weet kun je beter keuzes maken. Mijn doula rol vraagt om jou en jullie ‘Nieuwe Tijdkindje’ hierin te beschermen. Wie of wat is gezond of ongezond voor jou en de baby? Bezint voor ge begint.

Want aan iedere ingreep zijn risico’s verbonden! En de keuze aan een ingreep wordt altijd aan jou overgelaten. Jij bent de graadmeter.  Jij bent de Heldin. Jij bent degene die de route bepaald.

De ongeboren vrucht in je buik is uiterst kwetsbaar en wordt voor 100% beschermd door jou en Moeder Natuur. De blootstelling aan chemische stoffen kan desastreuze gevolgen hebben. Maar in situaties van leven op dood, geldt uiteraard; nood breekt alle wetten. Ook de Natuurwetten. De wetten van Moeder Natuur.

Lees meer over mijn missie vanuit het hart in mijn blogs.

heart-1192662_1920

Het Nieuwe Tijdkindje

Na de geboorte zal jouw baby snel ontpoppen als een uniek en bijzonder persoontje. Deze nieuwetijdkindjes zijn echte bouwers die een stevig fundament leggen voor een weldadige vredige aarde. En het bouwen gaat op een creatieve en artistieke wijze. Het doel is om de aarde weer mooi te maken met ontzag voor alles wat erop leeft. Daarbij is de magie hen niet vreemd. Blijkbaar uit het niets kan er grenzeloos gecreëerd worden. Allen verbonden met hun eigen database uit de onzichtbare wereld waaruit ze informatie kunnen putten.

Laat deze vrede- en vrijheidslievende kanjertjes, dé wereldverbeteraars die zo enorm wars zijn van donkere confrontatie, maar bouwen, kneden, bouwen en kneden zodat hun prachtige doel kan gaan bloeien. Zo klein als ze zijn, het zijn de nieuwe opvoeders.

De nieuwetijdskinderen voelen een sterke verbondenheid met de zeeën, oceanen en de natuur. In al deze kindjes zit een groot inlevingsvermogen en de intense behoefte om de Natuur van Moeder Aarde te beschermen. Stuk voor stuk milieuactivisten om dienstbaar te zijn aan het grote collectief.

Deze zuivere wezentjes dragen een hoog bewustzijn in zich waarbij alles wat niet zuiver is al snel averechts zou kunnen werken. Denk hierbij vooral aan vaccinaties en andere synthetische middelen. Maar onderschat ook het voedsel uit de supermarkt niet dat vol zit met gif. Probeer zoveel mogelijk biologisch en eerlijk voedsel te prepareren waardoor de kans op allergieën uitblijft.

Voor de pasgeboren kindjes die zonder aanleiding toch veel moeten huilen, zou massage een weldaad zijn. Lees in de kop ‘diensten’ over de Shantala babymassage.