Mijn Visie

Mijn visie is een hoopvolle toekomstdroom. Zoveel mogelijk als mogelijk voor elke vrouw een natuurlijke bevalling als aanvangspunt met de oerkracht van Moeder Aarde. 

Mijn visie voedt de missie in mijn doulaschap waarbij de immense voordelen worden onderstreept bij een natuurlijke bevalling voor moeder en kind.

Met een gezond lichaam zou mijn inziens het streven altijd een natuurlijke bevalling kunnen zijn boven een gemedicaliseerde bevalling. Het vrouwenlichaam is gemaakt om kinderen te baren. Door simpelweg een te zijn met je lijf in een vredige en rustige omgeving, overgave aan de natuur en je onmetelijke oerkrachten, én een goed uitgepuzzeld voortraject, raak je vanzelf in een fantastische bevalbubbel. Tijdens de eerste weeën stroomt een flinke dosis oxytocine door het lijf en door een ingenieus hormonenspel kan de melkproductie in je borsten al toeschieten. Bij krachtige inspanning komt het marathonhormoon endorfine vrij, dé natuurlijke pijnstiller. Moeiteloos sust dit wondermiddel de hevigste pijnen  en opent de weg naar de eindstreep. Maar onderschat andere factoren niet. Het is gebleken dat een veilige omgeving met de rustgevende aanwezigheid van een doula naast de barende, de aanmaak van meer oxytocine extra stimuleert. De doula is dé natuurlijke pijnbestrijding. Jouw rots in de branding tijdens de baring.

Note: Nood breekt alle wetten. Het leven is onberekenbaar, een bevalling is zelfs onvoorspelbaar. Totaal onverwacht loopt alles anders. Ineens moeten alle zeilen bijgezet worden op weg naar een gemedicaliseerde bevalling. Zonder een gram van de regie te verliezen door een gedegen voortraject, lukt het toch met een vergroot zelfrespect om ontspannen in vrede een kind te baren. Zolang de barende zich veilig voelt, omringd is met liefde en zorg, blijft vertrouwen op een goede afloop,  vaart ze nog steeds op een veilige koers van haar ‘droombevalling.’  Of nog een ander scenario? Ja! Want er zijn nu eenmaal kindjes die alleen maar keizerlijk het levenslicht willen zien. Het is! Het is goed! Ook met een keizersnee … jouw droombevalling in een ander jasje. Hoe en waar je ook bevalt, je hebt een groots en belangrijk werk verricht om uiterst trots op te zijn. 

Vol vertrouwen geheel ontspannen de bevalling ingaan in een warme liefdevolle rustige omgeving, dan is Moeder Natuur op haar best.

Mijn Missie

Mijn missie is om waardevolle en eerlijke informatie uit te dragen over de feiten van vaccins en synthetische pijnbestrijding.

Moeder natuur op haar best.

Allereerst lees je hier de magie van het leger aan stoere hormonen in jouw lijf. In the spotlights Oxytocine: het wondermiddel van Moeder Natuur. Met zijn pijnstillende, licht euforiserende of zelfs morfineachtige werking brengt het niet alleen de weeën op gang, het ontpopt zich ook als aanrakingsstof, een koestermiddel. Het maakt de vrouw net na de bevalling overgevoelig voor beroering en ontroering. Een warm bad van ontvankelijkheid om de baby te verwelkomen in de taal die het verstaat, aanvoelen en tedere aanraking. Die liefkozing is het groene licht voor de pasgeborene om ‘ja’ te zeggen tegen zijn nieuwe aardse leven. De geboorte is sowieso een teamwerk tussen moeder en kind. Ook de baby geeft oxytocine af en brengt de uitdrijving op gang. Oxytocine laat je opstijgen tot ijle hoogte. Je leeft in het eeuwige nu van de liefde. Elk mensje wordt geboren als een voeldiertje, hongerend naar aanraking. Gelukkig, de productie van oxytocine wordt levenslang gunstig beïnvloed door aanraking en liefkozing. En tijdens de bevalling zijn nog andere stimulansen: een veilige omgeving, rust, gevoel van tijdloosheid, intimiteit, warmte, gedempt licht, rustige stemmen, warme handen, mooie muziek, respect en bemoediging. Kortom; als er voldoende liefde, liefde en nog eens liefde aanwezig is, raakt de voorraad aan oxytocine nooit op… blijf lief voor elkaar, blijf aanraken, blijf knuffelen!

Hoe wijs en machtig is de natuur?! En dan de andere kant van de medaille.

Zwangerschap DKT-vaccin

Je weet dat roken, alcohol, en zelfs schimmelkaas tijdens de zwangerschap niet aan te bevelen is. Maar het RIVM programma stimuleert de zwangere wel zich in het begin van de zwangerschap rond de 22ste week te laten injecteren met een aluminium bevattend DKT-vaccin. Dit staat haaks op de wijsheid van Moeder Natuur. Er is geen enkel bewijs dat vaccineren van zwangere vrouwen veilig is voor jou én voor de foetus. Het is ook niet bekend hoe groot het risico is op ‘ongewenste neveneffecten’ op lange termijn voor de kinderen van moeders die tijdens de zwangerschap zijn gevaccineerd.

Vanaf de eerste celdelingen ontwikkelt de foetus tot een mensje. In de baarmoeder worden de eerste bouwstenen neergezet voor de rest van zijn leven inclusief een krachtig natuurlijk immuunsysteem uit liefde geschonken door zijn mama en door Moeder Natuur. In feite start het doorgeefluik van een dosis gezondheid al ver voor de zwangerschap. Hoe gezonder de leefstijl van de ouders, hoe gezonder het leven van de foetus in de baarmoeder. Een onaf kindje in een eigen unieke groei dat nog uiterst kwetsbaar is. Visualiseer dat zuivere beeld en voel wat dat met je doet. In die pure natuur hoort toch geen injectienaald met iets onnatuurlijks?


Een bevalling met stress.

De baarmoeder is voor de groeiende baby een soort paradijs van kleuren, geluiden en licht. Zintuigelijk neemt het kind in een zachte demping alles waar,  ook de gevoelens van de moeder. Zowel haar positieve als negatieve gevoelens. Als een moeder onder stressvolle omstandigheden leeft, dan krijgt helaas het kindje dat al vroeg in de baarmoeder mee. Rust is daarom voor beiden heilig tijdens de zwangerschap.

Een bevalling met stress, angst of spanning remt direct de natuurlijke hormoonproductie en geeft groen licht voor de adrenaline door het lijf wat in de eerste fase van de ontsluiting funest is. De kracht van de weeën neemt af met het risico dat de baby minder zuurstof krijgt. Stress zet de boel op slot en staakt het natuurlijke samenspel van de natuur. Door toegediende synthetische oxytocine via injectie of infuus krijgen de weeën wel kracht maar mist de prikkel van de natuurlijke endorfine ‘marathon’ pijnstilling. De aanmaak van de natuurlijke liefdes oxytocine is ook allang gestaakt terwijl de toegediende chemische middelen via het bloed de baby kunnen bereiken waardoor een ingesloten risico voor hem op de loer ligt. En de pijnlijke sterke weeën maken voor beiden de bevalling al zo stressvol.

Toch een positieve afsluiting voor de adrenaline, het stresshormoon van vechten of vluchten. In de eerste fase van de bevalling werkt dit hormoon averechts maar in de tweede fase ontpopt deze krachtpatser als jouw turbo motor om actief te gaan persen. Geef je over aan de  wijsheid van dat intelligente leger aan hormonen in je lijf. In een ontspannen toestand kan het allemaal vrijelijk voor je stromen. 

Vitamine ‘K’

In vrijwel elke kraamkamer ligt de synthetische vitamine ‘K’ al klaar. Volgens de kenners zouden alle baby’s hiervan een tekort hebben. Hoe bijzonder. Een tekort ten opzichte van wie? Van wat? Is dit lage gehalte simpelweg niet de biologische norm van een pasgeboren baby? Faalt Moeder Natuur? Vitamine K is nodig voor de bloedstolling. Een tekort daaraan zou ernstige interne bloedingen veroorzaken.

Met een flink portie vertrouwen op zak gevoed door je eigen wijsheid en die van Moeder Natuur zou jezelf een vangnet kunnen creëren om die vitamine aan je kindje door te geven. Eet tijdens je zwangerschap en gedurende de borstvoeding veel producten die natuurlijke vitamine K bevatten. In de top 3 staan de groene groentes, boerenkool, spinazie en broccoli.

Noot: Bij een zware bevalling waarbij de baby al zijn reserves heeft gebruikt, is de toediening van vitamine ‘K’ natuurlijk wél raadzaam. In andere gevallen zou je zonder de synthetische vitamine weleens beter af kunnen zijn. Borstvoeding is ook een extra pre. Met name in de allereerste zoete moedermelk zit colostrum. Een soort goud met een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine K. Vertrouw sowieso op de rijkheid van borstvoeding met een overvloed aan natuurlijke voedingsstoffen voor een fantastische kickstart van je kind.


Het consultatiebureau
 

Als de baby gezond en vredig ter wereld is gebracht volgt automatische een eerste bezoek aan het consultatiebureau. Klik hier voor meer informatie over vaccins van Stichting Vaccin vrij. Klik hier voor de club EX-VAXX. Zij vertegenwoordigen een groeiende groep mensen die vaccinschade aan den lijve hebben ondervonden. Zij zijn ouders, zonen, dochters, zusters, broeders en vrienden die dagelijks worstelen met de gevolgen van vaccinatie variërend van allergieën tot autisme tot auto-immuun ziektes. Klik hier voor nog zo’n held Frank Ruesink, de strijder voor medische vrijheid.

Gezondheid staat voor een goed en gelukkig leven voorop. Elk kindje komt met een schat aan wijsheid, een krachtig immuunsysteem, unieke kwaliteiten en een authentiek karakter op aarde. Alles geschonken door Moeder Natuur. Met dat inzicht pleit ik ervoor dat een baby groeiend naar peuter, kleuter, puber en volwassene voor de toediening van vaccins of drogerende harddrug zoals bijvoorbeeld amfetamine, een voorgeschreven drug bij ADHD, wordt beschermd. Nog steeds kan in ons vrije Nederland een unieke karaktereigenschap, dat niet volgens de ‘algehele norm’ is, omgedoopt worden tot een ziekteverschijnsel. Door het inspuiten van ca. 40 vaccinaties als het de 15 jaar is gepasseerd staat de gezondheid van je kind enorm op het spel. Over vaccinschade hoor je helaas nooit iets over in het nieuws. Zou het kunnen dat het niet nodig is om onze kinderen in te spuiten met een onnatuurlijke cocktail? Zou het kunnen dat onze kinderen geboren zijn met een immuunsysteem dat onder normale omstandigheden heel goed functioneert? (we leven gelukkig niet meer in extreme armoede zoals veel van onze voorouders in de 19e eeuw) Zou het kunnen dat het inspuiten van vaccins mede oorzaak is van de steeds groter wordende aantallen kinderen met chronische aandoeningen van het immuunsysteem en centraal zenuwstelsel? Informeer jezelf !!

Je bent altijd vrij in je eigen keuzes. Graag wil ik je adviseren om alert te blijven. Blijf kritisch en waakzaam op alles wat niet natuurlijk is. Luister naar je gevoel, luister naar je hart. Laat je tot op het bot informeren, wees de beste detective voor je kind,  verdiep je in de stof zodat je voldoende inzicht hebt om te vertrouwen op de juiste keuze die je dan als ouder voor je kind neemt. Ik wens je veel wijsheid toe. 

Een moeder weet altijd wat het beste is voor haarzelf en haar kindje.