Mijn Visie

Mijn visie is een hoopvolle toekomstdroom. Zoveel mogelijk als mogelijk voor elke vrouw een natuurlijke bevalling als aanvangspunt met de oerkracht van Moeder Aarde. 

Mijn visie voedt de missie in mijn doulaschap en de training ‘RELAXED Bevallen’ waarbij de immense voordelen worden onderstreept bij een natuurlijke bevalling voor moeder en kind.

Met een gezond lichaam zou mijn inziens het streven altijd een natuurlijke bevalling kunnen zijn boven een gemedicaliseerde bevalling. Het vrouwenlichaam is gemaakt om kinderen te baren. Door simpelweg een te zijn met je lijf in een vredige, veilige en rustige omgeving, controle loslaten, overgave aan de natuur, vertrouwend op je onmetelijke oerkrachten én een goed uitgepuzzeld voortraject, raak je vanzelf in een fantastische bevalbubbel.

Note: Nood breekt alle wetten. Het leven is onberekenbaar, een geboorte zelfs onvoorspelbaar. Hoe en waar je ook bevalt, je verricht een groots en belangrijk werk om uiterst trots op te zijn. Je schenkt Nieuw Leven. Met een gedegen uitgestippeld voortrajectlukt het je om in vrede en dankbaarheid een kind te baren zonder een gram van je zelfrespect, je zelfliefde én de regie te verliezen. En weet, er zijn altijd kindjes die alleen maar keizerlijk het levenslicht willen zien. Het is! Het is goed! Een prachtige geboorte! Ook met een keizersnee … ook een droombevalling alleen in een ander jasje.

Vol vertrouwen geheel ontspannen de bevalling ingaan in een warme liefdevolle rustige omgeving, dan is Moeder Natuur op haar best.

Mijn Missie

Mijn missie is om waardevolle en eerlijke informatie uit te dragen over de feiten van vaccins en synthetische pijnbestrijding.

Moeder natuur op haar best.

Allereerst lees je hier over de magie van het leger aan stoere hormonen in jouw lijf. In the spotlights Oxytocine: het wondermiddel van Moeder Natuur. Met zijn pijnstillende, licht euforiserende of zelfs morfineachtige werking brengt het niet alleen de weeën op gang, het ontpopt zich ook als aanrakingsstof, een koestermiddel. Het maakt jou, net na de bevalling overgevoelig voor beroering en ontroering. Een warm bad van ontvankelijkheid om de baby te verwelkomen in de taal die het verstaat; aanvoelen en tedere aanraking. Die liefkozing is het groene licht voor de pasgeborene om ‘ja’ te zeggen tegen zijn nieuwe aardse leven. De geboorte is sowieso een teamwerk tussen jou en je kindje. Ook de baby geeft oxytocine af en brengt de uitdrijving op gang. De productie van oxytocine wordt levenslang gunstig beïnvloed door aanraking en liefkozing, Logisch dat elk mensje geboren wordt als een voeldiertje, hongerend naar aanraking.

Als er voldoende liefde, overvloedige liefde en nog eens liefde aanwezig is, raakt de voorraad aan oxytocine nooit op. Dit hormoon laat je opstijgen tot ijle hoogte. Je leeft in het eeuwige nu van de Liefde. Dus … blijf lief voor elkaar, blijf elkaar aanraken, blijf elkaar intens knuffelen! 

En dan de andere kant van de medaille.

Synthetische oxytocine

Synthetische Oxytocine. De roze wolk kan veranderen in een donkere onweerswolk.

Vergeet nooit, elk mens is anders. Elk mens is uniek en heeft zijn eigen symptomen en authentieke gevoeligheid. Wat voor de één  een drama kan zijn, kan aan de ander zomaar voorbij gaan.

De natuurlijke oxytocine geschonken door Moeder Natuur die vanzelf vrijkomt door ontspanning, stopt abrupt door het toedienen van synthetische oxytocine in het zwangere lichaam. Meestal routinematig via infuus, per infectie of neusspray vindt deze stof snel zijn weg in de bloedbaan met de reden om de bevalling op gang te brengen of te versnellen.

Tijdens de bevalling werken de drie spierlagen van de baarmoeder perfect met de baby  samen in een natuurlijke balans op weg naar een vredige en vrije geboorte. Echter, door toediening van  synthetische oxytocine krijgt de baarmoeder een shock en in een oogwenk verandert de baarmoeder in een hyper baarmoeder. Stress! Die stress ervaart de baby natuurlijk ook. De weeën volgen elkaar zo snel op waardoor er nauwelijks zuurstof voor hem overblijft. Nog meer stress. De veilige warme baarmoeder verandert in een ware hel met de kans op hersenschade of zelfs het overlijden van het kindje. Een spoed keizersnee is dan hopelijk de laatste redding. Dit is wellicht wat zwaar gechargeerd, maar helaas zijn er legio voorbeelden waarbij zich dit drama heeft voltrokken. Stress zet alles op slot! 

Daarnaast kan synthetische oxytocine bij een bepaalde gevoeligheid na de bevalling  sluipend het leven veranderen door zijn autoritaire stempel te zetten op de natuurlijke eigenschappen van het lichaam. De klachten (onderstaand) die hieruit voortvloeien worden geregeld weggewuifd. Gemakshalve hangt men bij de moeder het etiket postnatale depressie eraan. En de gestresste niet slapende huilbaby die altijd ‘aan’ staat zal heus wel doorgroeien naar een vrolijke peuter.

Moeder Natuur kijkt met argusogen naar deze processen. Niet alleen naar dit medicijn maar naar alle medicijnen tijdens de zwangerschap. De instinctieve overlevingsmechanisme zoals elk dier en dus ook de mens, van nature in zich heeft, worden genegeerd. In deze tijd lijkt het gebruik van medicijnen en pijnstilling het ‘nieuwe normaal’ te zijn maar het is verre van normaal. Een aantal symptomen door toediening van synthetische oxytocine zijn:

  • Je raakt jezelf kwijt
  • Je mist de band met je kindje
  • De zin in seks verdampt
  • Boosheid, chagrijn en irritaties naar de partner en de hele wereld
  • Levensvreugde sijpelt weg

De symptomen bij de baby’s is een waslijst variërend tussen slaapproblemen, stress, volledige aanhankelijkheid, voedselintoleranties en huilbuien.

Zwangerschap DKT-vaccin

Je weet dat roken, alcohol, en zelfs schimmelkaas tijdens de zwangerschap niet aan te bevelen is. Maar het RIVM programma stimuleert de zwangere wel zich in het begin van de zwangerschap rond de 22ste week te laten injecteren met een aluminium bevattend DKT-vaccin. Dit staat haaks op de wijsheid van Moeder Natuur. Er is geen enkel bewijs dat vaccineren van zwangere vrouwen veilig is voor jou én voor de foetus. Het is ook niet bekend hoe groot het risico is op ‘ongewenste neveneffecten’ op lange termijn voor de kinderen van moeders die tijdens de zwangerschap zijn gevaccineerd.

Vanaf de eerste celdelingen ontwikkelt de foetus tot een mensje. In de baarmoeder worden de eerste bouwstenen neergezet voor de rest van zijn leven inclusief een krachtig natuurlijk immuunsysteem uit Liefde geschonken door zijn mama en door Moeder Natuur. In feite start het doorgeefluik van een dosis gezondheid al ver voor de zwangerschap. Hoe gezonder de leefstijl van de ouders, hoe gezonder het leven van de foetus in de baarmoeder. Een onaf kindje in een eigen unieke groei dat nog uiterst kwetsbaar is. Visualiseer dat zuivere beeld en voel wat dat met je doet. In die pure natuur hoort toch geen injectienaald met iets onnatuurlijks?


Gif! Gif! Gif!

Bezint voor je begint.

Een bevalling met stress.

De baarmoeder is voor de groeiende baby een soort paradijs van kleuren, geluiden en licht. Zintuigelijk neemt het kind in een zachte demping alles waar,  ook jouw gevoelens.  Zowel je positieve als negatieve gevoelens. Als je onder stressvolle omstandigheden leeft, dan krijgt het kindje dat al vroeg in de baarmoeder mee. Daarom is rust voor jullie beiden heilig tijdens de zwangerschap.

Een bevalling met stress, angst of spanning remt direct de natuurlijke hormoonproductie en geeft groen licht voor de adrenaline door het lijf wat in de eerste fase van de ontsluiting funest is. De kracht van de weeën neemt af met het risico dat de baby minder zuurstof krijgt. Stress zet de boel op slot en staakt het natuurlijke samenspel van de natuur. Door toegediende synthetische oxytocine via injectie of infuus krijgen de weeën wel kracht maar mist de prikkel van de natuurlijke endorfine ‘marathon’ pijnstilling. De aanmaak van de natuurlijke liefdes oxytocine is ook allang gestaakt terwijl de toegediende chemische middelen via het bloed de baby kunnen bereiken waardoor een ingesloten risico voor hem op de loer ligt. En de pijnlijke sterke weeën maken voor beiden de bevalling al zo stressvol.

Geef je over aan de  wijsheid van dat intelligente leger aan hormonen in je lijf. In een ontspannen toestand kan het allemaal vrijelijk voor je stromen. 

Vitamine ‘K’

In vrijwel elke kraamkamer ligt de synthetische vitamine ‘K’ al klaar. Volgens de kenners zouden alle baby’s hiervan een tekort hebben. Hoe bijzonder. Een tekort ten opzichte van wie? Van wat? Is dit lage gehalte simpelweg niet de biologische norm van een pasgeboren baby? Faalt Moeder Natuur? Vitamine K is nodig voor de bloedstolling. Een tekort daaraan zou ernstige interne bloedingen veroorzaken.

Met een flink portie vertrouwen op zak gevoed door je eigen wijsheid en die van Moeder Natuur zou jezelf een vangnet kunnen creëren om die vitamine aan je kindje door te geven. Eet tijdens je zwangerschap en gedurende de borstvoeding veel producten die natuurlijke vitamine K bevatten. In de top 3 staan de groene groentes, boerenkool, spinazie en broccoli.

Noot: Bij een zware bevalling waarbij de baby al zijn reserves heeft gebruikt, is de toediening van vitamine ‘K’ natuurlijk wél raadzaam. In andere gevallen zou je zonder de synthetische vitamine weleens beter af kunnen zijn. Borstvoeding is ook een extra pre. Met name in de allereerste zoete moedermelk zit colostrum. Een soort goud met een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine K. Vertrouw sowieso op de rijkheid van borstvoeding met een overvloed aan natuurlijke voedingsstoffen voor een fantastische kickstart van je kind.


Het consultatiebureau
 

Als de baby gezond en vredig ter wereld is gebracht volgt automatische een eerste bezoek aan het consultatiebureau. Klik hier voor meer informatie over vaccins van Stichting Vaccin vrij. Klik hier voor de club EX-VAXX. Zij vertegenwoordigen een groeiende groep mensen die vaccinschade aan den lijve hebben ondervonden. Zij zijn ouders, zonen, dochters, zusters, broeders en vrienden die dagelijks worstelen met de gevolgen van vaccinatie variërend van allergieën tot autisme tot auto-immuun ziektes. Klik hier voor nog zo’n held Frank Ruesink, de strijder voor medische vrijheid.

Gezondheid staat voor een goed en gelukkig leven voorop. Elk kindje komt met een schat aan wijsheid, een krachtig immuunsysteem, unieke kwaliteiten en een authentiek karakter op aarde. Alles geschonken door Moeder Natuur. Met dat inzicht pleit ik ervoor dat een baby groeiend naar peuter, kleuter, puber en volwassene voor de toediening van vaccins of drogerende harddrug zoals bijvoorbeeld amfetamine, een voorgeschreven drug bij ADHD, wordt beschermd. Nog steeds kan in ons vrije Nederland een unieke karaktereigenschap, dat niet volgens de ‘algehele norm’ is, omgedoopt worden tot een ziekteverschijnsel. Door het inspuiten van ca. 40 vaccinaties als het de 15 jaar is gepasseerd staat de gezondheid van je kind enorm op het spel. Over vaccinschade hoor je helaas nooit iets over in het nieuws. Zou het kunnen dat het niet nodig is om onze kinderen in te spuiten met een onnatuurlijke cocktail? Zou het kunnen dat onze kinderen geboren zijn met een immuunsysteem dat onder normale omstandigheden heel goed functioneert? (we leven gelukkig niet meer in extreme armoede zoals veel van onze voorouders in de 19e eeuw) Zou het kunnen dat het inspuiten van vaccins mede oorzaak is van de steeds groter wordende aantallen kinderen met chronische aandoeningen van het immuunsysteem en centraal zenuwstelsel? Informeer jezelf !!

Je bent altijd vrij in je eigen keuzes. Graag wil ik je adviseren om alert te blijven. Blijf kritisch en waakzaam op alles wat niet natuurlijk is. Luister naar je gevoel, luister naar je hart. Laat je tot op het bot informeren, wees de beste detective voor je kind,  verdiep je in de stof zodat je voldoende inzicht hebt om te vertrouwen op de juiste keuze die je dan als ouder voor je kind neemt. Ik wens je veel wijsheid toe. 

Een moeder weet altijd wat het beste is voor haarzelf en haar kindje.